Info

Hyvinvointi- ja kuntoutuskeskuksemme sijaitsee Kuhmossa, keskellä kauneinta erämaaluontoa. Tästä osiosta löydät osoitteemme, hinnaston, ajankohtaiset uutiset sekä avoimet työpaikat.

Tietoa Hyvinvointi Sammosta

Hyvinvointi Sampo tarjoaa upeat puitteet kuntoutukseen, virkistymiseen sekä lyhyt- ja pitkä­aikaiseen asumiseen. Palveluihimme kuuluvat majoitus, täysi­hoito, fysio­terapia, hyvän olon hoidot, tyhy-päivät, kokous- ja juhla­palvelut. Kysy lisää!

Meiltä voit vuokrata edullisesti frisbeegolf-kiekot ja minigolf-varusteet. Minigolf-rata sijaitsee keskuksemme suojaisalla pihalla.

Järjestämme Kelan kuntoutus­kursseja sekä Kelan yksilöllistä laitos­kuntoutusta. Lue Kelan kuntoutuksista ja kuntoutukseen hakeutumisesta lisää täältä.

Tilamme sijaitsevat luonnon­kauniissa maisemissa Kuhmon Kalevalan­kankaalla, kolmen kilo­metrin päässä keskustasta.

Olemme toimineet Kuhmossa vuodesta 1990. Alun perin asiakkainamme olivat sota­veteraanit sekä sota­invalidit. Vuosien kuluessa toimintamme ja palvelumme ovat laajentuneet kattamaan yhä moni­puolisemmin kaikkia asiakkaita, jotka arvostavat kaunista luonto­ympäristöämme, kaipaavat hoitoja tai hemmottelua sekä maistuvia koti­ruoka­lounaita, laadukkaita majoitus­palveluja tai kokous- ja juhla­palveluja.

Haluatko lisätietoa?

Jätä puhelinnumerosi ja toivomasi yhteydenottoaika, soitamme sinulle.

Hinnasto

Katso koko palveluhinnastomme ja ota yhteyttä mikäli haluat sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Yhteystiedot

Sijaitsemme noin kolme kilometriä Kuhmon keskustasta.

Vaihde/neuvonta Puh. 08 655 7111

Hyvinvointi­palvelut

Palveluistamme löytyy mm. perinteistä hierontaa, jalkahoitoa sekä Cryo-kylmähoitoja.
Varaa aika hoitoihin ma-pe klo 8.00 – 15.00.  puh. 040 849 1569

Kuntoutus­palvelut

Tarjoamme monenlaista kuntoutusta sekä Kelan tukemana, että itse maksaen ja lähetteellä.

Hoivapalvelut

Hyvinvointi Sampo järjestää laadukasta hoivaa ja huolenpitoa sotainvalideille, veteraaneille ja muille ikääntyneille Kuhmossa.
Tarjoamme ympärivuorokautista ja yhteisöllistä palveluasumista.

Ravintola- ja majoitus­palvelut

Hyvinvointi Sampo tarjoaa korkealuokkaista majoitusta juuri remontoiduissa loma­huoneistoissa, noin kolme kilo­metriä Kuhmon keskustasta, kauniissa luontoympäristössä. Meillä syöt aina laadukasta ja maukasta ruokaa ja lounas on tarjolla joka arkipäivä.

Aktiviteetit

Kuhmossa vetää puoleensa ainut­laatuinen, upea erämaa­luonto ja moni­puolinen kulttuuri­tarjonta. Hyvinvointi Sammon pihasta pääset myös helposti ladulle tai lenkki­poluille.