Ravintola ja majoitus

Laadukkaat ravintola-ja majoituspalvelut takaavat onnistuneet loman ja kuntoutuksen. Meillä voit järjestää myös juhlat, muistotilaisuudet, seminaarit ja kokoukset.

Tervetuloa nauttimaan ravintola- ja majoitus­palveluista meille Hyvinvointi Sampoon!

Herkullinen ja runsas lounas­pöytämme on katettuna arkisin klo 10.30-13.00. Meiltä voit tilata lounaan myös kotiin tai työpaikalle. Tarjoamme pito- ja juhla­palvelua sekä kokous­paketteja toiveittenne mukaisesti. Ravintolassamme on anniskelu­oikeudet.

Meillä myös majoitut kotoisasti remontoiduissa rivitalo­huoneistossa tai päärakennuksen hotelli­huoneissa. Yöpyminen sisältää monipuolisen aamupalan.

Pito- ja juhlapalvelu

Henkilökuntamme järjestää teille toiveittenne mukaisen juhlan ja keittiömme huolehtii teille maittavan tarjoilun. Voitte myös halutessanne vuokrata pelkästään juhlatilan käyttöönne. Meillä voi järjestää niin juhla­tilaisuuksia kuten syntymä­päiviä ja muisto­tilaisuuksia.

Majoituspalvelut

Hyvinvointi Sampo tarjoaa majoitusta, noin kolme kilo­metriä Kuhmon keskustasta. Yöpyminen meillä sisältää aina moni­puolisen aamu­palan. Hyvinvointi Sammon pää­rakennuksen läheisyydestä löytyy juuri remontoituja loma­huoneistoja majoittumiseen.

Maukas lounas

Valmistamme maistuvaa ja terveellistä koti­ruokaa. Käytämme vain parhaita ja tuoreita raaka-aineita, ja tarjoamme herkullisia makuja perinteitä kunnioittaen.

Kokouspaketit

Hyvinvointi Sammon tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten kokousten ja palaverien järjestämiseen. Järjestämme myös TYHY-päiviä.