Avoimet työpaikat

Hae meille töihin, upean erämaaluonnon keskelle, missä nautit hyvien työkavereiden seurasta, mukavista asiakkaista ja erinomaisesta ruoasta.

Oletko juuri SINÄ uusi työkaverimme?

Täytä alta työnhaku­lomake ja hae monialaisen työ­yhteisömme jäseneksi. Hyvinvointi Sampo työllistää osaajia eri ammatti­ryhmistä. Joukostamme löytyy hoito-, kuntoutus- ja huolto­palvelu­alojen työn­tekijöitä. Työnantajana Hyvinvointi Sampo pitää huolen työn­tekijöistään tarjoamalla mm. hyvät ja kattavat henkilöstö­edut kuten Kuntosali Syke Plus vapaan käytön ja työpaikka­ruokailut henkilö­kunta­hintaan Hyvinvointi Sammon lounas­ravintolassa.

Kysy avoimia työpaikkoja mm. alla olevista ammattiryhmistä 

  • Fysioterapeutti
  • Lähihoitaja
  • Keittiöapulainen
  • Laitoshuoltaja

Yhteydenotot:
Jussi Komulainen
puh. 040 849 1406
jussi.komulainen@kalevalankk.fi

Yhteystiedot

Sijaitsemme noin kolme kilometriä Kuhmon keskustasta. Katso tarkemmat tiedot ja tule paikanpäälle!

Ajankohtaista

Täältä löydät tietoa ajankohtaisista asioista, kuten lounaslistan, tiedotteet ja tulevien kuntoutuskurssien ajankohdat.

Hoivapalvelut

Hyvinvointi Sampo järjestää laadukasta hoivaa ja huolenpitoa sota­invalideille, veteraaneille ja muille ikääntyneille Kuhmossa.

Kuntoutus­palvelut

Hyvinvointi Sampo tarjoaa monipuolisia kuntoutus­palveluita. Järjestämme Kelan kuntoutus­kursseja sekä yksilöllistä moni­ammatillista laitos­kuntoutusta.

Ravintola- ja majoitus­palvelut

Tarjoamme lounasta, pito- ja juhla­palvelua sekä kokous­paketteja toiveittenne mukaisesti. Meillä myös majoitut kotoisasti remontoiduissa rivitalo­huoneistossa tai pää­rakennuksen hotelli­huoneissa.