Ensiapukoulutus

Ensiapu­koulutuksen avulla osaat toimia oikein tapaturman sattuessa ja opit taidot, joilla voit pelastaa ihmisen hengen.

Ensiapukoulutukset ryhmille

Hyvinvointi Sampo järjestää ensiapu­koulutuksia sekä -kursseja tilauksesta ryhmille. Ensiapu­koulutuksista vastaa Riikka Seppänen, sairaan­hoitaja, bio­lääke­tieteen­opiskelija ja ensiavun ja terveys­tiedon kouluttaja (ETK). Ennen Kuhmoon paluu­muuttoa, Riikalla on kertynyt työ­kokemusta on parin­kymmenen vuoden ajalta akuutti­hoidon parissa. Riikalla on kokeneena ensiapu­kouluttajana tarjota vahvaa osaamista äkillisesti sairastuneen auttamisessa.

Tervetuloa kurssille päivittämään ensiaputaitosi!

Koulutuksia voit tiedustella:
Riikka Seppänen
riikka.seppanen@kalevalankk.fi
Puh. 044 4936649

Seuraavat avoimet kurssit, jolloin mahdollisuus suorittaa Hätä EA 4 h, Hätä EA 8 h tai EA 1 16h kurssi: 25.4.20246.5.2024. ja 27.5.2024. 

Seuraava avoin EA2 kurssi 16.-17.5.2024

Isommille ryhmille koulutusajat sovittavissa EA kouluttajan kanssa.

Haluatko lisätietoa ensiapu­koulutuksesta?

Koulutuksia voit tiedustella:
Riikka Seppänen
riikka.seppanen@kalevalankk.fi
Puh. 044 4936649

Pito- ja juhlapalvelu

Henkilökuntamme järjestää teille toiveittenne mukaisen juhlan ja keittiömme huolehtii teille maittavan tarjoilun. Voitte myös halutessanne vuokrata pelkästään juhlatilan käyttöönne. Meillä voi järjestää niin juhla­tilaisuuksia kuten syntymä­päiviä ja muisto­tilaisuuksia.

Majoituspalvelut

Hyvinvointi Sampo tarjoaa majoitusta, noin kolme kilo­metriä Kuhmon keskustasta. Yöpyminen meillä sisältää aina moni­puolisen aamu­palan. Hyvinvointi Sammon pää­rakennuksen läheisyydestä löytyy juuri remontoituja loma­huoneistoja majoittumiseen.

Maukas lounas

Valmistamme maistuvaa ja terveellistä koti­ruokaa. Käytämme vain parhaita ja tuoreita raaka-aineita, ja tarjoamme herkullisia makuja perinteitä kunnioittaen.

Kokouspaketit

Hyvinvointi Sammon tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten kokousten ja palaverien järjestämiseen. Järjestämme myös TYHY-päiviä.