Aktiviteetit

Kuhmo ja Hyvinvointi Sammon ympäröivä upea erämaaluonto tarjoavat monenlaista tekemistä ja näkemistä. Voit harjoitella laadukkaalla kuntosalilla ja pyöräillä, meloa, kalastaa, hiihtää tai patikoida luonnossa. Kuhmossa on hyvä kulttuuritarjonta ja erityisesti Kalevala on läsnä voimakkaasti.

Luonto- ja kulttuuriaktiviteetteja Kuhmossa

Kuhmossa vetää puoleensa ainut­laatuinen, upea erämaa­luonto ja moni­puolinen kulttuuri­tarjonta.

Hyvinvointi Sammosta on lyhyt kävely­matka luonto­keskus Petolaan ja Talvisota­museoon. Lähiympäristössä on myös hyvät lenkkeily ja hiihto­maastot sekä lyhyt matka Lentuan luonnon­suojelu­alueeseen kuuluvaan Harakka­saareen. Vuokraamme kävely­sauvoja, polku­pyöriä ja lumi­kenkiä. Kesäaikana suojaisalla pihalla voi hyödyntää oma­toimisesti grilli­kotaa ja pelata minigolfia. Majoittuessasi meillä sinulla on vapaa käyttö­oikeus Kuntosali Syke Plussaan.

Visit Kuhmo

Tutustu monipuolisiin Kuhmon tapahtumiin ja vierailu­kohteisiin Visit Kuhmo -sivuilla.

Talvisotamuseo

Petola

Kuntosali SYKEplus Oy

Juminkeko

Tutustu hyvinvointi­palveluihimme

Palveluistamme löytyy mm. perinteistä hierontaa, jalkahoitoa sekä Cryo-kylmähoito. Pääset hoitoihin ajanvarauksella ma-pe klo 8.00 – 15.00
Puh. 040 849 1569

Hinnasto

Tutustu Hyvinvointi Sammon hinnastoon tai pyydä tarjous sinulle räätälöidystä kokonaisuudesta.

Lounas

Arkisin (ma-pe) klo 11.00-13.00
Salaattilounas 9,60 €
Keittolounas 10,20 €
Lounas 12,20 €

Tutustu majoitus­palveluihin

Hyvinvointi Sampo tarjoaa majoitusta, noin kolme kilo­metriä Kuhmon keskustasta. Yöpyminen meillä sisältää aina moni­puolisen aamu­palan. Hyvinvointi Sammon pää­rakennuksen läheisyydestä löytyy juuri remontoituja loma­huoneistoja majoittumiseen.