Lyhytaikaishoito

Meille voit tulla lyhyt­aikais­hoitoon joko itse maksaen tai omais­hoitajan vapaiden puitteissa. Tarjoamme laadukasta hoivaa ja huolen­pitoa kodin­omaisessa ympäristössä.

Viihdy lyhytaikaishoidossa laadukkaasti

Hyvinvointi Sampo tarjoaa laadukasta lyhytaikaishoitoa Kuhmossa palvelusetelillä ja itse maksaen.

Omaishoitajien vapaat

Hyvinvointi Sampo on Kainuun hyvinvointialueen hyväksymä palveluntuottaja. Hoidettava voi tulla meille palvelusetelillä omaishoitajien vapaapäivien ajaksi ympärivuorokautiseen hoitoon tai vaihtoehtoisesti päivän ajaksi hoitoon.

Otamme vastaan omaishoidon palveluseteliasiakkaita aina, kun kuntoutuskodilla on vapaita paikkoja. Palvelusetelillä saapuva asiakas on tervetullut meille klo 12 jälkeen.

Lyhytaikaishoito itse maksaen

Hyvinvointi Sampoon voi tulla täysihoitoon myös itse maksaen. Täysihoitoon kuuluu ympärivuorokautinen hoito ja hoiva. Lisäksi on mahdollisuus osallistua talon ryhmätoimintoihin, joita ovat esim. istumajumppa ja erilaiset virikepiirit. Asiakas tuo mukanaan lääkkeensä sekä henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tarvikkeet.

Kun sinulla tai läheiselläsi on lyhytaikaishoidon tarve, ota meihin yhteyttä. Kerromme lisää lyhytaikaishoitoon hakeutumisesta.

Hyvinvointi­palvelut

Palveluistamme löytyy mm. perinteistä hierontaa, kuumakivihierontaa, jalkahoitoja ja Cryo-kylmähoitoja.
Pääset ajanvarauksella hoitoihin ma-pe klo 8.00 – 15.00.

OMPA-kurssi

Järjestämme KELA:n tukemia omais­hoitajien pari­kursseja. Parikurssille osallistutaan yhdessä aikuisen omais­hoidettavan kanssa.

Hinnasto

Tutustu esimerkiksi hyvinvointipalvelujen hinnastoon ja varaa aika hoitoon etukäteen.

Hoiva­palvelut Hyvinvointi Sammossa

Hyvinvointi Sampo järjestää laadukasta hoivaa ja huolenpitoa sota­invalideille, veteraaneille ja muille ikääntyneille Kuhmossa. Tarjoamme ympäri­vuoro­kautista ja yhteisöllistä palvelu­asumista.