Ympäri­vuoro­kautinen palvelu­asuminen

Palveluasumiseen kuuluvat kaikki toimintakyvyn edellyttämät hoitotoimenpiteet kuntouttavalla työotteella, ympärivuorokautinen valvonta ja turvallisuus sekä hoiva ja huolenpito.

Ympärivuoro­kautinen palvelua­suminen keskellä kauneinta luontoa

Hyvinvointi Sampo tarjoaa ympäri­vuoro­kautista palvelu­asumista Kuhmossa. Kainuun hyvinvointi­alueen ikäihmisten ympäri­vuoro­kautiseen palvelu­asumiseen kuuluvat kaikki toiminta­kyvyn edellyttämät hoito­toimenpiteet kuntouttavalla työ­otteella, ympäri­vuoro­kautinen valvonta ja turvallisuus sekä hoiva ja huolenpito.

Ympärivuoro­kautisen palvelu­asumisen asukas­valinnat tehdään yhteis­työssä moni­ammatillisessa työ­ryhmässä (SAS-työryhmä), jonka tehtävänä on selvittää ja arvioida asiakkaan kokonaistilanne, tarvittavat palvelut ja hoitopaikka.

Palveluseteli palvelu­asumiseen
Ympärivuoro­kautiseen palvelu­asumiseen asiakkaat saavat palvelu­setelin. Päätöksen pohjalta asiakas tekee Hyvinvointi Sampon kanssa sopimuksen palvelu­asumisessa asumisesta sekä vuokra­sopimuksen. Palvelu­setelillä maksetaan hoitoa ja hoivaa asumis­yksikössä.

Asiakas maksaa itse ateriat ja vuokran, johon on mahdollisuus hakea Kelalta eläkkeen­saajan asumis­tukea sekä mahdolliset tuki­palvelut ja lääkkeet.

Hyvinvointi­palvelut

Palveluistamme löytyy mm. perinteistä hierontaa, jalkahoitoja sekä Cryo-kylmähoito. Hoitoihin pääset ajanvarauksella ma-pe klo 8.00 – 15.00
Soita ja varaa puh. 040 849 1569