Sota­invalidien ja veteraanien palvelut

Hyvinvointi Sammolla on pitkä kokemus sotainvalidien ja veteraanien hoidosta ja kuntoutuksesta. 

Sotainvalidien ja veteraanien laadukasta hoitoa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä.

Vähintään 10 % sota­invalidilla on mahdollisuus päästä Valtion­konttorin maksamana tarpeen­mukaiseen jaksottaiseen hoitoon (intervalli) tai pysyvään laitos­hoitoon. Hoito­ympäristömme on viihtyisä ja kodin­omainen. Hoito ja kuntoutus toteutetaan yhteis­työssä asiakkaan ja hänen omaistensa kanssa.
Maksu­sitoumus laitos­hoitoon haetaan Valtion­konttorilta. Hyvinvointi Sammon sosionomi avustaa tarvittaessa hakemusten teossa.

Kotona asumista tukevat palvelut

  • Kotipalvelut ja -hoito
  • Ateriapalvelu
  • Siivous­palvelut ja pihatyöt
  • Apuvälineet ja pienet kodin­muutostyöt
  • Asiointi- ja saattaja­palvelu
  • Tuettu kotona kuntoutuminen

Talomme tarjoaa neuvonta­palvelua, jonka tarkoituksena on auttaa sotilas­vamma­korvauksien ja kuntoutusten hakemisessa ja tukea kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään. Lisäksi saat apua kuntien ja kansan­eläke­laitoksen etuuksia koskevissa asioissa sekä liittojen myöntämien avustusten hakemisessa (Sota­invalidien veljes­liitto, veteraani­liitot). Palvelu on tarkoitettu sota­invalideille, veteraaneille sekä heidän puolisoilleen ja leskille.

Kuntoutus
Talomme on valtion­konttorin sekä hyvinvointi­alueen hyväksymä palvelun­tuottaja. Toteutamme kuntoutusta laitos-, avo- ja päivä­kuntoutuksena.

Sota­invalidien ja veteraanien asioissa voit olla yhteydessä sosionomi/valtion­konttorin palvelu­neuvojaan Päivi Ahoseen puh. 044 745 2266

Hyvin­vointi­palvelut

Palveluistamme löytyy mm. hierontaa, jalkahoitoja ja Cryo-kylmähoitoja.

Pääset ajanvarauksella hoitoihin ma-pe klo 8.00 – 15.00.

Hinnasto

Tutustu esimerkiksi hyvinvointipalvelujen hinnastoon ja varaa aika hoitoon etukäteen

Hoiva­palvelut

Hyvinvointi Sampo järjestää laadukasta hoivaa ja huolenpitoa Kuhmossa. Tarjoamme ympäri­vuoro­kautista ja yhteisöllistä palvelu­asumista.