Elämäsi kuntoon kuntoutuskeskuksessa

08 655 7111

Viihtyisä majoitus Kuhmossa

Hyvinvointi Sampo tarjoaa myös majoitusta, noin kolme kilometriä Kuhmon keskustasta. Yöpyminen sisältää maittavan aamupalan. Majoitusvaihtoehtona voit valita yöpymisen aamiaisella, puolihoidon tai täysihoidon.

Suurin osa huoneistamme on invamitoitettuja ja mahdollistavat estettömän liikkumisen. Huoneita löytyy kolmen eritasoisia ja -hintaisia. Voit valita hotelli-, keski- tai perustason huoneen.  

Lomahuoneistot

Hyvinvointi Sammon päärakennuksen läheisyydestä löytyy juuri remontoituja lomahuoneistoja omatoimiseen majoittumiseen. Huoneistoissa on tilaa 2 - 3 aikuiselle  ja kahdelle lapselle. Isomman huoneiston makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä ja pienemmän huoneiston makuuhuoneessa on 120 cm sänky. Molemmissa huoneistoissa on olohuoneessa yksi sänky ja levitettävä vuodesohva, joka soveltuu lasten käyttöön. Huoneistoissa on hyvin varusteltu nykyaikainen keittiö, sekä suihku- ja wc-tilat. Majoitushintaan sisältyy aamiainen Hyvinvointi Sammon ravintolassa. 

Varaa majoitus!

 

 

Majoituksen hintaan kuuluu vapaa kuntosalin käyttö uudistetussa kuntosali SykePlussassa. Keskuksemme ympärillä on upea luonto ja vaihteleva maasto, jossa voit nauttia monipuolisesta tekemisestä tai vain rauhoittua luonnon hiljaisuudessa. Vapaassa käytössäsi ovat myös polkupyörä, lumikengät ja kävelysauvat.

 

Takapihallamme on minigolf-rata, johon voit edullisesti vuokrata mailat ja pallot. Frisbeegolf-rata sijaitsee aivan lähimaastossa, ja meiltä voit kätevästi vuokrata laadukkaat frisbeegolfkiekot.

 

Aulastamme löytyy ihastuttava pieni putiikki, josta voit ostaa tuliaisia ja pieniä sisustustavaroita kotiisi tai lahjaksi. Yhdistä yöpymiseesi myös itsesi hemmottelua, ja varaa itsellesi rentouttava hyvän olon hoito.

 

Tiloissamme toimii myös baari anniskeluoikeuksilla.

 

Tarjoamme myös räätälöityjä majoituspaketteja ryhmille. Halutessanne sisällytämme majoituspakettiinne toiveidenne mukaista ohjelmaa.

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 8Jaa