Hieronnat

Hyvinvointi Sampo tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia hyvän olon hoitoja. Varaa itsellesi irtiotto arjesta ja nauti rentouttavista hoidoista. Kysy lisää!

Varaa aika hierontaan soittamalla puh. 040 8491569 (ma-pe klo 8.00-15.30)

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on kehoa ja mieltä rentouttavaa hierontaa. Se vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa lihaskireyksiä ja kipuja.

  • 45 min (hoitoaika 40 min) 38 €
  • 60 min (hoitoaika 55 min) 46 €
  • 90 min (hoitoaika 85 min) 68 €

Hot Stone -kuumakivihieronta

  • Lämpimillä kivillä tehtävä rentoutushoito
  • Kokohieronta 80 minuuttia, 70 €

HydroJet-hieronta

Hydro-jet on rentouttavaa kuivavesihierontaa, joka tapahtuu erityisellä laitteella. Vesihierontalaitteessa on patjapeitteen alla hierovat vesisuihkut. Tässä voit nauttia vesihieronnasta lämpimällä ja mukavalla pinnalla, itse kastumatta.

  • 1 hoitokerta 23 €

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta auttaa mm. migreeniin, levottomiin jalkoihin, selkäkipuihin, vatsa-vaivoihin, allergioihin, unettomuuteen, fibromyalgiaan jne.

Hermoratahieronta sopii stressaantuneelle ihmiselle, koska se rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa, auttaa elimistöä poistamaan kuona-aineita sekä parantaa verenkiertoa. Sen avulla voidaan parantaa  aineenvaihduntaa, puutumisia, lihaskireyksiä ja ruoansulatusta.

  • Hoito 1,5 - 2 tuntia, 70€

Varaa aika hierontaan, puh. 040 8491569 (ma-pe klo 8.00-15.30)

Haluaisitko kuulla lisää hoidoistamme?  Ota yhteyttä!

Huom! Hoitojen peruutusehdot: Hoito tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen varattua aikaa (koskee kaikkia maksusitoumuksia). Hoitopäivänä peruutetusta lähete- ja itse maksavan hoidosta veloitamme 50% hoidon hinnasta. Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme koko hoidon hinnan.

Tulostettava hinnasto

Suosittele meitä