Elämäsi kuntoon kuntoutuskeskuksessa

08 655 7111

Kelan vaikeavammaisten yksilöllinen laitoskuntoutus

Hyvinvointi Sampo järjestää alle 65-vuotiaiden aikuisten vaikeavammaisten lääkinnällistä sekä harkinnanvaraista kuntoutusta Kuhmossa.  Kohderyhmänä ovat vaikeavammaiset kuntoutujat, joilla on sairaus tai vamma, joka aiheuttaa tarpeen tehostetulle ja moniammatilliselle yksilölliselle ja laitosmuotoiselle kuntoutukselle.

Laitoskuntoutusjakso suunnitellaan yksilöllisten tavoitteiden mukaan. Monipuolisen ohjelman tavoitteet perustuvat kuntoutussuunnitelmaan, kuntoutujan ja työryhmän arvioihin. Kuntoutuksen aikana kuntoutuja saa tukea ja ohjausta elämiseen sairautensa kanssa.

Mukana kuntoutuksessa on tiimi, johon voivat kuulua fysiatri, fysioterapeutti, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, sosionomi, psykologi ja muut asiantuntijat. Tiimin kokoonpano ja erityistyöntekijöiden tapaamiset tarkentuvat kuntoutujan tarpeiden mukaan.

Hyvinvointi Sampon tilat sopivat hyvin vaikeavammaisten laitoskuntoutukseen: huoneet ovat invamitoitettuja, ja ne sijaitsevat yhdessä tasossa. Tiloissa on esteetön kulku. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii hyvinvoinnistasi meillä olosi ajan.

Kuntoutukseen hakeutuminen

Kuntoutukseen hakeutuminen edellyttää lääkärin laatimaa kuntoutussuunnitelmaa sekä Kelan kuntoutuspäätöstä.   

Kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa