Elämäsi kuntoon kuntoutuskeskuksessa

08 655 7111

Jalkaterapia / -hoito

Jaloista huolehtiminen on osa terveydenhoitoa. Jalkaterapian avulla pidämme yllä toimintakykyä, syvennymme alaraajaongelmiin ja niiden taustoihin sekä ongelmien ja kipujen ennaltaehkäisyyn. Jalat hoidamme kokonaisvaltaisesti ammattitaidolla. Jalkaterapeutin tekemä jalkahoito kestää noin tunnin. Aluksi jalkaterät kylvetetään ja kuivataan. Jalkaterien iho ja varvasvälit tarkistetaan ja puhdistetaan. Varpaissa ja jalkapohjissa ilmenevät ihomuutokset, kuten kovettumat, känsät ja syylät ohennetaan, kynnet puhdistetaan ja lyhennetään sekä tarvittaessa ohennetaan poralla hioen. Lopuksi tehdään virkistävä ja rentouttava jalkojen rasvaushieronta. 

Tukipohjalliset / pohjallisterapia

 

Kun kärsit alaraajakivuista, on sinulle hyvä tehdä biomekaaniset tutkimukset. Jalkaterapeutti tutkii sinun alaraajojen liikkuvuuksia, lihasvoimaa, kudosturvotusta ja kipua. Käytämme apuna myös peilipöytää joka havainnollistaa jalkapohjien kuormittumista. Analysoimme myös kävelyäsi ja seisoma-asentoasi. 

 

Hinnasto:

  • Jalkahoito / jalkaterapia kesto n. 55 min 52 €
  • Jalkahoito kesto n. 30 min 32 € ( esim. vain kynsienleikkaus / känsän poisto )
  • Tukipohjalliset sekä lähetteellä että itse maksaen.

Varaa aika jalkaterapeutille, puh. 040 8491569 (ma-pe klo 8.00-15.30)

Haluaisitko kuulla lisää?  Ota yhteyttä!

Huom! Hoitojen peruutusehdot: Hoito tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen varattua aikaa (koskee kaikkia maksusitoumuksia). Hoitopäivänä peruutetusta lähete- ja itse maksavan hoidosta veloitamme 50% hoidon hinnasta. Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme koko hoidon hinnan.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa