Hoivapalvelut

Hyvinvointi Sampo järjestää laadukasta hoitoa sotainvalideille ja ikääntyneille Kuhmossa.

Tarjoamme vanhuksille tehostettua palveluasumista, johon kuuluu toimintakyvyn edellyttämä hoito ja hoiva.

Meiltä saat myös laadukasta lyhytaikaishoitoa palvelusetelillä tai omakustanteisesti. Hoidettava voi tulla meille palvelusetelillä omaishoitajien vapaapäivien ajaksi ympärivuorokautiseen hoitoon tai vaihtoehtoisesti ns. päiväparkkiin.

Rivitalokiinteistössämme on 12 vuokrahuoneistoa veteraaneille ja muille ikäihmisille. Asukkaat voivat käyttää kuntoutuskodin ruokalan palveluja ja osallistua aktiviteetteihin. Meiltä asukkaat voivat myös saada kotisairaanhoitoa.

Lisätietoja, puh. 040 8491841, tai Ota yhteyttä lomakkeella.

Sotainvalidien laitoshoito

Vähintään 10 % sotainvalidilla on mahdollisuus päästä Valtiokonttorin kustannuksella laitoshoitoon, ja mahdollisuus saada jaksottaista laitoshoitoa 10 viikkoa vuoden aikana.

Laitoshoito voidaan toteuttaa jaksottaisena tai toistaiseksi jatkuvana. Hoidossa korostuvat asiakkaan itsenäisyys, yksilöllisyys, arvokkuus ja yksityisyys. Laitoshoidolla tuetaan ja edistetään asiakkaan hyvinvointia, turvallisuutta ja hyvää elämänlaatua. Kuntoutumista tukevalla hoitotyöllä korostetaan asiakkaan jäljellä olevaa toimintakykyä. Laitoshoito voi olla myös turvallista ja omaisia tukevaa saattohoitoa.

Hoitoympäristömme on viihtyisä ja kodinomainen. Hoito toteutetaan yhteistyössä asiakkaan ja hänen omaistensa kanssa. Laitoshoitoon voidaan sisällyttää fysioterapiaa tai toimintaterapiaa sekä virikeohjausta.

Maksusitoumus laitoshoitoon haetaan Valtiokonttorilta. Hyvinvointi Sampon palveluohjaaja avustaa tarvittaessa hakemusten teossa.

Lisätietoja, puh. 040 8491841, tai Ota yhteyttä lomakkeella.

Meille Hyvinvointi Sampossa on kunnia-asia saada hoitaa isänmaatamme puolustaneita!

Suosittele meitä