Elämäsi kuntoon kuntoutuskeskuksessa

08 655 7111

Aktiviteetit Kuhmossa

Kuhmossa vetää puoleensa ainutlaatuinen, upea erämaaluonto ja monipuolinen kulttuuritarjonta.

Hyvinvointi Sampo tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja Kuhmossa. Nauti upeasta luonnosta  tai vahvista kehoasi ja virkistä mieltäsi kuntosalilla.

Kuhmon maastoon voit tutustua Hyvinvointi Sampon läheisyydessä: aivan vieressä kulkevat lenkkeilypolut, ja vesistöihin pääset tutustumaan läheisten lampien ja Lammasjärven äärellä. Meiltä saat halutessasi käyttöösi kävelysauvat, polkupyörän tai lumikengät.

Kesäaikana keskuksemme suojaisalla pihalla voi hyödyntää grillikotaa ja pelata minigolfia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nähtävää ja koettavaa Kuhmossa

Kuhmossa käydessään kannattaa käydä Hyvinvointi Sampon lähellä sijaitsevassa Talvisotamuseossa, joka valottaa Kuhmon historiaa. Kaupungin ylläpitämässä museossa on esillä valokuvia, esineistöä ja pienoismalleja sodan ajoilta.

Suomen petoeläimiin pääsee tutustumaan Kuhmon luontokeskus Petolassa, joka sekin sijaitsee aivan lähellä Hyvinvointi Sampoa. Metsähallituksen ylläpitämässä keskuksessa saat havainnollisesti tietoa maamme petoeläimistä.

Kulttuurikeskus Juminkeko esittelee kalevalaista ja karjalaista kulttuuriperintöä. Keskuksessa on esillä laaja Kalevala-aiheinen kokoelma, vaihtuvia taidenäyttelyitä ja tapahtumia.

Luontoa ja kalastusta

Kuhmon luontoon voi tutustua kävelemällä ulkoilureittejä, joita on yli 300 kilometriä. Lähellä keskustaa sijaitsevat lyhyet reitit, Jämäsvaara ja Lauttavaaran polku, ovat sopivia päiväretkikohteita.

Kuhmo on tunnettu myös eläintarkkailusta. Teemme yhteistyötä suurpetojen katselu- ja kuvauspalveluita järjestävän Haikuselekosen kanssa.

Kuhmossa on myös loistavia kalastuspaikkoja mm. Lentuankosket, Pajakkakoski ja Syväjärvi.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa