Pito- ja juhlapalvelu tilaisuuteesi

Hyvinvointi Sampo tarjoaa laadukasta pito- ja juhlapalvelua Kuhmossa.

Osaava henkilökuntamme järjestää teille toiveittenne mukaisen juhlan. Keittiöhenkilökuntamme huolehtii teille maittavan tarjoilun halutessanne tai voitte vuokrata pelkästään tilan käyttöönne.

Meillä voit järjestää niin syntymäpäivät, kastajaiset, häät kuin hautajaisetkin. Saliin mahtuu kerrallaan jopa 100 henkeä.

Suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne tilaisuus. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Tarjolla ravitseva lounas joka päivä

Valmistamme maistuvaa, terveellistä ja ravintosuositusten mukaista kotiruokaa ammattitaidolla. Käytämme vain parhaita ja tuoreita raaka-aineita ja tarjoamme herkullisia makuja perinteitä kunnioittaen. Hyödynnämme mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita ja paikallisia toimittajia, joilta ostamme mm. perunoita, juureksia sekä kalaa, marjoja ja leipomotuotteita.

Ruokalistojen suunnittelussa huomioimme eri asiakasryhmät ja erikoisruokavalioita noudattavat. Ruokalistamme on monipuolinen ja kuuntelemme aina asiakkaiden toiveita!

Lounasbuffettimme avoinna:
maanantaista - sunnuntaihin: 10.30 - 12.30
http://www.kuhmonet.fi/lounaat/

Meillä käy myös lounassetelit - tervetuloa ruokailemaan!

Meiltä myös ruokapalvelut kotiin vietyinä!

Hyvää ruokaa ja palvelua

Asiakaspalvelu on meille tärkeää. Kun tarvitsette apua, ystävällinen henkilökuntamme auttaa linjastossa asioimisessa ja pöytään siirtymisessä. Palvelumme korkean laadun varmistamiseksi noudatamme valvottua omavalvontaohjelmaa.

Meillä voitte järjestää juhlatilaisuuden hyvän ruuan siivittämänä. Kysy tarjous Aila Tuhkaselta, puh. 040 849 1926.

Kysy tarjous pito- ja juhlapalvelusta!

Suosittele meitä

Juhlapalvelu Kuhmo