Lyhytaikaishoito

Hyvinvointi Sampo tarjoaa laadukasta lyhytaikaishoitoa Kuhmossa joko palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omaishoitajien vapaat

Hyvinvointi Sampo on Kainuun maakunta-kuntayhtymän hyväksymä palveluntuottaja. Hoidettava voi tulla meille palvelusetelillä omaishoitajien vapaapäivien ajaksi ympärivuorokautiseen hoitoon tai vaihtoehtoisesti ns. päiväparkkiin.

Sitovassa omaishoitotilanteessa olevalla omaishoitajalla on oikeus vähintään 3 vapaavuorokauteen kuukaudessa (ns. lakisääteiset vapaat). Vapaapäivät voi pitää kuukausittain tai kerätä pidemmäksi jaksoksi, mutta ne tulee kuitenkin pitää kalenterivuosittain.

Otamme vastaan omaishoidon palveluseteliasiakkaita aina, kun kuntoutuskodilla on vapaita paikkoja. Palvelusetelillä noudatetaan hotellivuorokausikäytäntöä, eli asiakas tulee klo 12 jälkeen.

Lyhytaikaishoito itse maksaen

Hyvinvointi Sampoon voi tulla täysihoitoon myös omakustanteisesti. Täysihoitoon kuuluu ympärivuorokautinen hoito ja hoiva. Lisäksi on mahdollisuus osallistua talon ryhmätoimintoihin, joita ovat esim. istumajumppa ja erilaiset virikepiirit. Asiakas tuo itse tullessaan omat lääkkeensä sekä henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tarvikkeet.

Hinnasto

  • Omatoiminen 149 €/vrk
  • Avustettava 181 €/vrk
  • Viikonloppuisin ja keskellä viikkoa olevina juhlapäivinä peritään täysihoitohinta: omatoiminen 95 €/vrk ja avustettava 115 €/vrk
  • Kuntoutuksen minimiaika on 5 vrk

Kun sinulla tai läheiselläsi on lyhytaikaishoidon tarve, ota meihin yhteyttä. Kerromme lisää lyhytaikaishoitoon hakeutumisesta.

Kysy lisää lyhytaikaishoidosta!

Suosittele meitä